Mikas

2013-12-09
12:50:32

Julfest gone wrong och andra historier
Hejhopp.
 
Jag är inte fullt lika bitter som sist, tack och lov, haha.Jag är faktiskt rätt glad, då jag inatt totaldäckat på soffan  någongång runt halv tolv och vaknade klockan nio imorse. Det är första gången på drygt två månader som jag somnat innan klockan 03.00 Grattis till mig!
 
Helgen bjöd på Julparty gone wrong hos finaste Lollo i Falköping. Jag var Tomtenissa gone bad, och ja, det var ju tur att vi bara var inne, då min klänning var väldigt kort och jag fick liksom passa mig hur jag böjde mig och satt mig osv. Höhö. Lollo var bränd pepparkaka, och Frida var tomtenissa hon också, dock en lite mer pryd sådan, haha. 
 
 
Vi hade grymt roligt, spelade ölspel, och vi hade en egen trubadur, så vi skrålade, sjöng och skålade hela kvällen. Måste göras om, helt klart. Bra sällskap, god dryck, finsång. Vad mer kan man begära? 
 
Nu är jag tillbaks till verkligheten en stund, men i helgen blir det håll igång igen, på fredag är det tjejkväll hos Saru, på lördag förmiddag kommer Isobel och Ylva, och på kvällen blir det säkerligen utgång. På söndag är det konsert, som jag längtat! De gamla black metal-nissarna från Norge, Satyricon. Så jävla bra! Aah. Tagga! Känns som om det var evigheter sedan jag var på en spelning. 
 
Det dröjer inte heller länge tills jag åker och hälsar på mor, bröder och brorsbarn över jul heller. Den 20e bär det av. Stannar till den 28e, så nyår blir i Göteborg. Inga egentliga planer, men det gör mig inte så mycket. Vi får se hvad som skjer helt enkelt. 
 
Haha måste ju berätta om mina bravader imorse. Skulle ut med soporna, och lat som jag är så orkade jag ju inte ta på mig märkbart med kläder, utan går ut i kängor, pyjamasshorts och en hoodtröja över linnet. Med händerna fulla av soppåsar spatserar jag ut till sophuset, och gissa vem som nästan halkar iallafall tio gånger till och från nämnda rum? Japp, Mika. Grannarna måste ha fått sig ett gott skratt åtminstone! 
 
Peace!

// Mika

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: