Mikas

2013-12-25
18:27:05

Jag lever! Kolla! :
 




 
Peace för fan, och skål! Och God jul!

2013-12-16
19:00:49

Helgen!

JAG ÄR INTE DÖD!

Ifall ni trodde det alltså.

Fredag så var det fest hos min fina vän Saru. Det var tjejkväll deluxe, tills hennes inneboende kom, men vi tyckte han fick vara med, och fick namnet Lisa, haha. Vi snackade skit, jag stiftade nya bekantskaper, och vi sjöng utav bara helvete. Jag skulle inte stanna så länge var det tänkt, men.. Ja. Kollade på klockan, då var den 21. Tänkte att jag kan stanna 3 timmar till. När jag kollade på klockan nästa gång var den närmare 03. Hähähä. Så drog mig hemåt, sov någon timma, sen upp igen tidigt på lördagen. I och med fredagen fick jag många nya vänskaper, och jag har nog aldrig fått så många vänförfrågningar på Facebook som efter den kvällen. Himla nice!

Lördag: Mötte upp Elmo och Yoda, och vi fikade med Sandy, och beklagade oss över diviga musiker, Sandy och jag. Jag fick julklapp av Yoda och Elmo också. En helgrym tequilakaraff, som liknade en skev spanjor, haha. Sen fick jag en tändare av Elmo med Nefertiti på, nörd som jag är. Av Elmos mor fick jag en miniatyrbyst av Tutankhamun, som kom från Egypten. Himla fina saker! Sedan lullade jag, Elmo och Yoda runt på stan lite tills vi drog hem, åt mat och började dricka och fjanta oss. Drog in till stan och satte oss på Que Pasa nån timma innan vi drog oss till stammishaket Rockbaren, där vi som vanligt träffade på skoj folk. 

 Tequilakaraffen. Han heter nu Juan!

Söndag: Vaknade, som sagt. Yoda och Elmo bakade scones, sedan gjorde vi oss iordning, och drog oss in till stan och lullade runt ett par timmar, fikade, sen var det dags för Chthonic och Satyricon. Så jävla mycket folk, och damn så bra de var. Satyricon var så brutalbra så det är helt galet. Öronorgasm deluxe. I särklass en av de bästa spelningar jag någonsin varit på. Åh. Vi kom överrens, Elmo, Yoda och jag, att vi måste se dem igen när de spelar nästa gång. Så jävla bra var de. De slutade spela rätt tidigt, så vi kom hem i hyfsad tid. Låg och flummade en stund, jag i sängen, Yoda i extrasängen och Elmo i soffan. Sedan tror jag de två däckade rätt fort. Jag låg som vanligt vaken ett tag till, typ. till tre eller nåt, sen somnade jag också.

 Satyricon, så jävla bra att jag dog lite!

Måndag: Idag. Så. Seg. Lämnade av Elmo och Yoda på centralen, åkte sen till Malin och Ilias, där vi fixade med pepparkakshus, och det bästa: Vi bytte julklappar! De fick presentkort på bio samt hundpassning av mig. Och jag.. Jag fick ett råttskelett! Alltså Jag höll på att börja gråta, nu kan ju inte jag gråta längre, men ja det var så himla fint! Början till min framtida samling. Sen fick jag reda på att jag efter nyår kommer få en väldigt sen födelsedagspresent i form av antingen ett ormskelett eller fiskskelett, samt en bäverskalle, vilken Ilias skulle ha någonstans hos sin mor. Åh. Jag har så himla awesome vänner!

 Min fina råtta, han ska få bära namnet Bertil. <3

 

Summan av kardemumman:
Jag har knutit sjukt mycket bra kontakter denna helg, har som sagt aldrig varit så populär på Facebook som jag var på lördagsmorgonen. Jag har varit grymt snäll i år med tanke på allt fint jag fått, och Satyricon är så jävla bra live! Att Satyr är så jävla snygg gör ju inte saken sämre ;)


2013-12-13
17:07:23

.
Hittade den största t-shirten i garderoben, och den fick fanimig duga!
 
 
 
 
 
 

2013-12-13
16:07:41

I-landsproblem.
Nog för att det känns bra att förlorat några kilo och centimeter lite här och var. Men när man går igenom sin garderob och mer än hälften är för stort eller inte sitter bra alls längre, då blir man aningens less. Jag måste köpa nya kläder, typ, en helt ny garderob. Alla linnen jag har är fucked up, de som är hela är för stora, de som passar har hål i sig, haha. I-landsproblem som tusan, jobbigt är det. Ibland önskar man att man kunde sy. Funderar på att be Cissi cy en UB-korsett åt mig dock. Kan bli awesome. Får fråga henne ikväll.
 
Nu - mat, redbull, sminka på sig ansiktet, sen systemet och köpa öl, sen mot Saaaaru!
 
Peace!

// Mika

2013-12-12
12:18:56

Rastlös och rotlös
Sömnbristen tar ut sin rätt, och de få timmar som jag faktiskt sover tar ut sin rätt genom att skapa konstiga drömmar, näst intill mardrömmar, i min hjärna. Detta leder till total konfusion och kollaps såväl psykiskt som fysiskt. Jag inbillar mig att så fort jag får ordning på sömnen så blir allt annat också bättre, men sanningen är att jag vet att så är inte fallet helt och hållet. Jag känner mig rastlös, rotlös, jag vill göra någonting. Åka iväg, se något annat än Sveriges grå betongbyggnader och uppleva en annan vardag. Jag hoppas så innerligt på att få ett positivt besked angående utgrävningen jag sökt, annars vet jag inte riktigt vad jag gör. Eller jo. Då bokar jag biljett till Sweden Rock Festival. Men jag vill ju ut och se världen också, och inte bara en massa svettiga hårdrockare, även om det också kan vara trevligt.
 
Jag saknar min älskade hund också. Min älskade lilla Sunni, som lämnade jordelivet för några veckor sedan.. Det kommer bli ohyggligt tomt att komma hem till byn och inte bli välkomnad av en trött gammal tant som blir glad, sen sur för att jag varit borta, sen sådär mysigt go på kvällen när hon inser att jag inte bara är på tillfälligt dagsbesök, utan stannar några dagar.. Åh. Älskade Sunni, matte saknar dig något så otroligt. Men jag vet att du vakar över oss alla, och jag tror att du kommer föra med dig något gott ur allt detta. Din bror hade en tass med i spelet förra året när jag fick lägenheten, så jag vet att du har något minst lika bra på lager. Du är och kommer alltid förbli saknad, mattes älskade lilla bittra tant. Vi var ett bra team, du och jag...
 
 
 

2013-12-09
12:50:32

Julfest gone wrong och andra historier
Hejhopp.
 
Jag är inte fullt lika bitter som sist, tack och lov, haha.Jag är faktiskt rätt glad, då jag inatt totaldäckat på soffan  någongång runt halv tolv och vaknade klockan nio imorse. Det är första gången på drygt två månader som jag somnat innan klockan 03.00 Grattis till mig!
 
Helgen bjöd på Julparty gone wrong hos finaste Lollo i Falköping. Jag var Tomtenissa gone bad, och ja, det var ju tur att vi bara var inne, då min klänning var väldigt kort och jag fick liksom passa mig hur jag böjde mig och satt mig osv. Höhö. Lollo var bränd pepparkaka, och Frida var tomtenissa hon också, dock en lite mer pryd sådan, haha. 
 
 
Vi hade grymt roligt, spelade ölspel, och vi hade en egen trubadur, så vi skrålade, sjöng och skålade hela kvällen. Måste göras om, helt klart. Bra sällskap, god dryck, finsång. Vad mer kan man begära? 
 
Nu är jag tillbaks till verkligheten en stund, men i helgen blir det håll igång igen, på fredag är det tjejkväll hos Saru, på lördag förmiddag kommer Isobel och Ylva, och på kvällen blir det säkerligen utgång. På söndag är det konsert, som jag längtat! De gamla black metal-nissarna från Norge, Satyricon. Så jävla bra! Aah. Tagga! Känns som om det var evigheter sedan jag var på en spelning. 
 
Det dröjer inte heller länge tills jag åker och hälsar på mor, bröder och brorsbarn över jul heller. Den 20e bär det av. Stannar till den 28e, så nyår blir i Göteborg. Inga egentliga planer, men det gör mig inte så mycket. Vi får se hvad som skjer helt enkelt. 
 
Haha måste ju berätta om mina bravader imorse. Skulle ut med soporna, och lat som jag är så orkade jag ju inte ta på mig märkbart med kläder, utan går ut i kängor, pyjamasshorts och en hoodtröja över linnet. Med händerna fulla av soppåsar spatserar jag ut till sophuset, och gissa vem som nästan halkar iallafall tio gånger till och från nämnda rum? Japp, Mika. Grannarna måste ha fått sig ett gott skratt åtminstone! 
 
Peace!

// Mika

2013-12-01
16:51:44

Varning för bitterfittan
Som rubriken lyder; Varning för bitterfittan. Dagen började bra, var inte så irriterad eller bitter, faktiskt.
Sen gick jag ut. Det var ingen bra idé. Inte det minsta faktiskt.
 
1) Barn.. Fan. Alltså. Missförstå mig rätt, jag älskar mina brorsbarn, de är de bästa som finns. Andras ungar däremot kan dra dit pepparn växer, speciellt de i den här stan. De kan fan inte bete sig för fem öre. Högljudda, grisiga, står i vägen, kaxiga så inåt helvete och allmänt dryga. Fick en stark lust att ta tag i nackskinnet på samtliga ungar på bussen och slänga ut dem ur bussen i farten. I en tvär sväng. Är jag elak nu? Kan väl hända, men det skiter jag i. 
 
2) Dumma människor. Alltså människor som inte begriper det uppenbara. De ger jag fan inte mycket för. En kanske skulle införa en lag som gör att dumma människor går till slakten vid födseln. Nej fy. Eller. Jo. Eller. De kan väl åtminstone samlas på ett ställe och sluta förpesta andras liv och vardag. 
 
Ja, jag må låta kall och hård, men det ger jag blanka fan i. Just nu går jag och folk inte ihop. Förhoppningsvis rinner irritationen och bitterheten ner i avloppet tillsammans med vattnet när jag ställer mig i duschen senare. Jag är nog en lite hemsk människa emellanåt, och jag orkar inte hålla inne det något mer, hahaha. 
 
 
 
Peace
 
// Bitterfittan Mika