Mikas

2014-02-20
16:19:18

puts väck
En utväxt som är borta, halleluja! Nu är både jag och håret redo för morgondagens bravader med öl, fina vänner och bra musik. Peace.
 
 

2014-02-20
00:04:05

Något fejkat, något riktigt, vad är äkta?
Jag är så trött på det här...
Likgiltighet, tomhet, ensamhet, livlöshet, uppgivenhet. Bristen på sömn gör inte saken bättre. Jag skrattar, det gör jag, men samtidigt, när jag skrattar och tycker något är roligt, känns det så fejkat. Som att jag fejkar för mig själv. Jag är trött på att inte kunna gråta. Det brukar kännas så mycket bättre efteråt då. Jag må låta gnällig, för jag har ju trots allt ett rätt bra liv egentligen, men samtidigt känns det som att det är så mycket som fattas. Den överhängande känslan har hängt med i ett flertal månader, och den tär på kropp, själ och samvete... 

2014-02-18
21:12:07

Mosters lilla monster

Luna är här, och hon har dels sovit, och nu den senaste timmen har hon varit tokigare än tokig, sprungit runt runt runt. På torsdag fyller hon 1 år. Du är ett litet monster, terrormonster, kära Luna.

 

 


2014-02-06
21:20:14

4 veckor på Island? Ja, tack!
Jag trodde jag hade nämnt det tidigare, men jag kom inte in på utgrävningen på Cypern. Skittrist, men sådant som händer antar jag. Han välkomnade mig dock att söka nästa år igen, och ja, söka kan man ju.
 
Idag däremot fick jag ett mail från studierektorn på Institutionen för språk och litteraturer om att vi som läser nordiska språk kan söka sommarkurser till olika nordiska land, och även få stipendie för detta. En av dessa kurser var på Island, i fyra veckor i juni/juli. Jag har skrivit på blanketten, skrivit ut registreringsintyg osv, och imorgon ska jag skicka in min ansökan. Jag hoppas så innerligt att jag kommer in. Den upplevelsen. 4 veckor i Reykjavik, lära sig språket mer samt lära sig om kulturen, Islands historia och skapa kontakter.. Det vore underbart. I april får man reda på om man kommer in. Håll tummarna för mig? 
 
Annars då. Livet rullar på, det är fullt upp med plugg och arr. Nope, ingen karl nu heller för de som undrar, vilket är rätt många som jag förstått det. Imorgon är det födelsedagsfirande för Christina som gäller, och på lördag blir det nog att gå ut med Sandy och folk igen. 
 
I veckan kommer Isobel hit för mellanlandning innan hon åker vidare till Karlstad och hälsar på Ylva. Och Ylva, jag kommer väl snart till Karlstad och våldgästar dig jag också, var så säker ;) 
 
Den 21a är det dags för konsert, Finntroll och Belphegor närmare bestämt, även detta med Sandy och andra människobarn. Skall bli väldigt trevligt, ser fram emot det. Vi ska dricka öl, lyssna på musik, mingla och sprida ryktet om oss och Sideshow Management. Blir nog skitbra.
 
Peace.
 
// Mika
 
 
 
 

2014-02-02
12:46:30

eBay
Jag har en väldig hatkärlek till eBay. Så mycket awesome shit. Siktar på dessa tre nu. Åh. Måste gifta mig rikt, typ. Nu. *MaterialistMika*
 
 
Ge mig... gråter blod. Så. Fint. 
 
(det är mycket roligare att kolla på kläder/köpa dem nu när det mesta faktiskt sitter bra till skillnad mot typ.. för 7-8 månader sen...)