Mikas

2014-03-31
13:58:00

Metalocalypse, Sideshow Management och mys med liten ödla.
Sandy och jag var på möte i lördags. Det gick över förväntan bra, och vi har nu både lokal och datum. Vi trodde vi hade band spikade också.. tills vi fick reda på att headlinebandet inte kunde det datumet vi fått tag på. Så nu pågår jakten efter ett BM/SBM/annat bra som kan headlinea på Metalocalypse i slutet av juni.
 
Angående mötet så tog det inte ens 20 minuter, sen var allt spikat, och karln vi kommer samarbeta med var världens sköning. Han var oerhört på, och går detta bra kommer vi antagligen att fortsätta samarbeta med denne för framtida mindre spelningar, vilket känns som ett stort steg för både Sideshow Management och för gubbarna i Myrkvedr. Både jag och Sandy skuttade ut som två glada killingar från lokalen när vi fått besked om att han ville samarbeta. 
 
Vi gick in på Hemköp efteråt och köpte på oss onyttigheter, drog mot centralen och väntade på Victor som skulle hämta oss, innan vi drog oss mot Robban och Simon som var hemma hos Robban på Tjörn. Vi for och hämtade TT, och det blev lite av en bandfest/SM-fest, det var dock två bandmedlemmar som inte var med, men kul hade vi ändå, riktigt, riktigt roligt. Fick mysa med Sandys lilla skäggagam Yoshi också, så himla söt och gosig, låg och myste på mitt bröst flera gånger.. Så liten och go. Kaxig som fan dessutom.  
Vi gick och la oss vid 6 på morgonen, så man var rätt trött när man vaknade runt halv ett, haha. Vi käkade lite minipizzor, sen åkte jag, Victor och TT mot stan. Jag åkte hem och förberedde våfflor, eftersom jag skulle få besök av Malin och Ilias + vovvar, då vi bestämt våffeldejt. Det blev death by våfflor på kvällen, fy fan vad jag åt, och usch så mätt jag blev, hahaha. 
 
Ja well. Som sagt. Metalocalypse är på G, Sideshow Management är på G, och vi inväntar besked om lokal och datum inför Beardfest som skall hållas i december. Det rullar på, fast med lite väggupp som sätter käppar i hjulet för oss, men vi ger oss inte. Envisa kvinnor kan! 

2014-03-26
23:47:46

Piercingbus 2.0
Yes, nu har jag, till moders stora förtret (jag vet att två av mina bröder inte är heller speciellt förtjusta i det, vad de andra resterande biologiska syskonen säger vet jag ikke!), även skaffat mig en septumpiercing, eller en tjurring som den också är kallad i folkmun. Och vet ni? Jag är så jävla nöjd! Jag har tänkt på det i flera år faktiskt ,inte så många som vet, eftersom jag vet att mor och andra släktingar disapproves så har det aldrig känts lönt att ta upp det, och nu är den i! Gjorde inte särskilt ont heller, sen börjar jag misstänka att min smärttröskel är oerhört hög också, så kan ju bero på det. Har gått runt med ett leende på läpparna sen jag blev med ring igår, även denna gången var det bästa Sandy som fixade, hon är bäst!
 
Måste bara, innan jag spammar min egna blogg med egobilder på min nya fina ring, berätta om gårdagens oerhört komiska händelse. Jag var väl kanske.. 50 meter ifrån min port här hemma.. Tottar ner i mobilen, när jag känner något träffa mig i ögat och på glasögonen... håller ögat stängt och tar av mig glasögonen. TRO PÅ FAN ATT EN FÅGELJÄVEL SKITIT PÅ MIG. PÅ ÖGAT! Alltså... Den fågeln måste ha haft något emot mig.. Siktat på mig, verkligen.. Visste inte vad jag skulle ta mig till, jag bara asgarvade, ringde trollmor och skrek av skratt. Ja. Det var roligt, och på tisdagsquizen på On Stage så hade jag ju något kul att berätta, och åhörarna skrattade även de.
 
 
 
 
 
 
 

2014-03-24
14:16:43

Plugg, migration och nya planer
Tjeeena. 
 
Long time no see, har fullt upp med allt just nu känns det som, hade jag varit uggla hade mitt huvud snurrat runt flera tusen varv, hahaha. 
 
Men, sen sist då. Massa fix med plugg och Sideshow Management, fått brev, skrivit brev, haft finbesök och mått rätt bra för en gångs skull. Mitt största bekymmer just nu är att min piercing håller på att migrera, men det är bara att ta om ifall den gör det. (Migrera = växa utåt, dvs man tappar den, inget farligt). Imorgon däremot blir det andra muggar, då blir antagligen min septum av, hihihi.. Glad tjej. (Mamma och bröder kanske itne blir lika glada, men det är ju faktiskt min näsa ;) 
 
Sååå. ja. Jag lever. Då vet ni..
 
PEACE! 

2014-03-06
12:17:02

Piercingbus
Busigt. Nu var det ett tag sen sist. Jag har hunnit pierca mig en gång, och planerar två till, hähä. Mamsen och iallafall ena brodern är väl inte överförtjusta, men det struntar jag faktiskt i, min kropp, mitt val, right? 
Den piercing jag gjort är en Smiley, och ser ut sådär (kass bild men bättre blir det inte just nu):
 
 
Nu har jag piercingsmycken liggandes, och ja, jag kunde inte låta bli att se hur jag skulle se ut i en septum (tjurring), och ja, beslutet blev att jag måste skaffa en. Helst igår! Japp. Bildbevis:
 
Så skulle jag se ut i en septum, och jag blev ju lite kär. Så det blir. Sen är min tredje och troligen sista plan om piercingar en i tungan. Varför? För att jag kan! Moaha!
 
Sen blir det tatueringar resten. Åh. Det blir så bra (Har jag sgt att jag knappt känner igen mig självsen typ.. i höstas? Well. People change, thing's go wrong, shit happens, life still goes on).
 
Sååå. Eh. ja. Peace!